گز تخت جمشید قم که موجب انتقال ویروس می شود

تهیه گز به روش سنتی در تهیه گز تخت جمشید قم کاری زمان بر است و حداقل به 9 ساعت زمان نیاز دارد. اما در عین حال ماندگاری خوبی دارد و می توانید این ماده غذایی را تا حدود 4 ماه بدون مواد نگهدارنده استفاده کنید.

تهیه گز (غذاهای اصفهان) علاوه بر زمان بر بودن، کار سختی است. یک اشتباه کوچک می تواند منجر به هدر رفتن تمام آن 9 ساعت زمان آماده سازی شود.

به عنوان مثال، یکی از مراحل شامل گرفتن قوام شربت است. اگر این شربت تراکم خوبی نداشته باشد گز شل و چسبناک می شود و اگر خیلی غلیظ باشد گز خشک و سفت می شود.

می توان گفت گز تنها شیرینی است که حاوی نشاسته، روغن، مواد نگهدارنده و مواد غیر طبیعی مانند رنگ و طعم دهنده نیست.

اگر به روش درست تهیه شود حتی می تواند خواص درمانی داشته باشد.

منظور از طرز تهیه درست استفاده از همان مواد سنتی مخصوصا گزانگبین است. گز با ماده اولیه انگبین چندین برابر گز با شکر ارزش غذایی دارد.

گز

به هر حال گز ایرانی تب بر، خارش بدن و … خوب است یا اگر شیر خشک و ترنجبین داشته باشد مقوی معده و کبد و کلیه می باشد.

فواید گز انگبین

یکی از شناخته شده ترین فواید گز انگابین درمان ناباروری است. این ماده به سیستم گوارشی بدن نیز کمک می کند. برای افرادی که از یبوست و بواسیر رنج می برند تاثیر زیادی دارد.

این یک روش کاملاً سنتی برای درمان خود بدون مصرف هیچ دارویی است. معمولاً انسان ها به دلیل مشغله های زندگی، با استرس زندگی می کنند و خستگی زیادی را به همراه دارند.

گاز انگابین شما را آرام می کند و خستگی و فشار یک روز کاری را از بین می برد. همچنین در تقویت حافظه و ذهن بسیار موثر است.

نوع دیگری از گز وجود دارد، مخلوط کردن این دو مغز که گز را با پسته و بادام درست می کند.