مشخص شد که مکمل چای فامیلا زرد علائم مرتبط با دیابت نوع 2 را بهبود می بخشد. بیشتر اثرات مفید چای را می توان به پلی فنول های آن نسبت داد. عمدهترین نوع پلیفنلهای موجود در چای کاتچینها هستند که EGCG (اپیگالوکاتچین گالات) مهمترین آنهاست.
این کاتچین به مبارزه با چاقی و سندرم متابولیک در مطالعات موش ها کمک می کند. پلی فنول ها همچنین می توانند بر سطح گلوکز خون تأثیر بگذارند و عوارض دیابت را کنترل (یا حتی پیشگیری کنند).
پلی فنول های چای زرد نیز در درمان بسیاری از مشکلات گوارشی نقش دارند. برخی از این بیماری ها عبارتند از بیماری التهابی روده، اسهال حاد، زخم معده و سرطان های دستگاه گوارش.
عصاره چای زرد (همراه با عصاره چای سبز) باعث کاهش افزایش وزن و کاهش چشمگیر شاخص توده بدنی می شود.
عصاره ها همچنین می توانند احساس سیری و مصرف انرژی را در طول وعده غذایی در افراد چاق افزایش دهند.
اولانگ چای دیگری شبیه به چای سبز است که فقط تا حدی اکسید شده است. فرآیند اکسیداسیون جزئی، فضای زیادی را برای تغییرات سبک باقی میگذارد.
اما هر سبک فرآیند تغییر طولانی مدتی مانند پژمرده شدن، تکان دادن، پختن در تابه، نورد، خشک کردن و پخت را به اشتراک میگذارد.
این فرآیند اکسیداسیون سبک تر به چای اولانگ طعمی تازه با طعمی متمایز می دهد که بستگی به محل رشد برگ های چای دارد.
بیشتر چای اولانگ از تایوان و چین می آید. یکی از چایهای محبوب اولانگ از استانهای تولیدکننده چای چین در کوههای وویی و آنکسی میآید.
این مناطق از روش سنتی تهیه چای اولانگ با مقادیر زیادی برگ در ظروف کوچکتر برای شیب های کوتاه چندگانه پیروی می کنند.
درست کردن چای اولانگ به این روش طعم های عمیق تری از چای را به همراه نت های گلی، شیرین، علفی یا نان تست نشان می دهد.