میوه خشک فروت لند نوعی میوه کم آب است بیشتر رطوبت آن به طور طبیعی یا از طریق برخی روشهای آبگیری حذف میشود.
برخی از تکنیکهای مورد استفاده برای حذف رطوبت میوه از اشعههای خورشید یا دستگاههای آبگیری استفاده میکنند.
آجیل و میوه های خشک بیشترین ارزش غذایی میوه های تازه را دارند. در نتیجه آنها بسیار سودمند هستند.
آجیل های طبیعی عبارتند از: بادام، پسته، خرما، بادام هندی، گردو و فندق. در عین حال کشمش و انجیر یا انجیر شکل خشک میوه ها هستند.
میوه های خشک سرشار از پتاسیم، منیزیم، کلسیم، روی، فسفر و ویتامین های مختلف مانند ویتامین A، D، B6، K1 و E هستند.
این مواد مغذی برای یک سیستم ایمنی سالم ضروری هستند طبق یک مطالعه، میوه های خشک با سطوح بالای پلی فنل ها با نشان دادن اثرات ضد التهابی به بهبود ایمنی کمک می کنند.
این به دلیل خواص آنتی اکسیدانی چندین میوه خشک است. همچنین به از بین بردن رادیکال های آزاد و کاهش استرس اکسیداتیو کمک می کند.
میوه های خشک سرشار از کربوهیدرات و فیبر غذایی هستند. در نتیجه، آنها یکی از بهترین گزینه های میان وعده هستند.
فیبر رژیمی شما را برای مدت طولانی سیر نگه می دارد و میل به خوردن بین وعده های غذایی را کنترل می کند.
در نتیجه مصرف کالری شما کاهش می یابد در عین حال، فیبر غذایی برای روده سالم مفید است و حرکات روده را بهبود می بخشد.
مصرف محدود کالری و داشتن روده سالم دو عامل اصلی کاهش وزن هستند. بنابراین، میوه های خشک سرشار از فیبر غذایی به کاهش وزن کمک می کنند.
طبق مطالعات انجام شده، میزان چربی موجود در برخی آجیل ها به زمان زیادی نیاز دارد تا در بدن شما جذب شود. از این رو از افزایش وزن جلوگیری می کند.